Φυσικοθεραπεία

Η φυσικοθεραπεία είναι ένα επάγγελμα που βασίζεται στην επιστήμη και εστιάζει στη γενικότερη υγεία και ευημερία του ανθρώπου.

Φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση

Λεπτομερής και δομημένη καταγραφή των συμπτωμάτων και δυσλειτουργιών του κάθε ασθενή με σκοπό την δημιουργία ενός θεραπευτικού πλάνου.

Manual Therapy

Tο manual therapy ή δια χειρός θεραπεία χρησιμοποιείται από εξειδικευμένους στην τεχνική φυσικοθεραπευτές για την αξιολόγηση, τη διάγνωση και τη θεραπεία μυοσκελετικών προβλημάτων.

Βελονισμός

Ο βελονισμός χρησιμοποιείται στη φυσικοθεραπεία ως μια συμπληρωματική θεραπευτική τεχνική για τη διαχείριση διαφόρων παθήσεων.

Θεραπευτική Άσκηση

Αποτελεί μια εξειδικευμένη μορφή άσκησης που εστιάζει στην αποκατάσταση δυσλειτουργιών και στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας του ατόμου.

Διαχείριση Χρόνιου Πόνου

Χρήση ειδικών και εξατομικευμένων φυσικοθεραπευτικών τεχνικών για την βελτίωση της λειτουργικότητας και την μείωση ή εξάλειψη του πόνου.

Πελματογράφημα

Εύκολη και ανώδυνη εξέταση, μέσω της οποίας αποτυπώνονται οι πιέσεις του πέλματος κατά τη στάση και τη βάδιση. Πραγματοποιείται τόσο προληπτικά, όσο και διαγνωστικά.