Το προφίλ μας

Το Central Physio Clinic είναι ένα σύγχρονο κέντρο φυσικοθεραπείας στην Αθήνα, στην περιοχή Χίλτον. Αποτελείται από μια ομάδα εξειδικευμένων και έμπειρων φυσικοθεραπευτών, με πολυετή κλινική εμπειρία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Στο κέντρο μας, εφαρμόζονται σύγχρονες μέθοδοι αποκατάστασης χρησιμοποιώντας ειδικές τεχνικές και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά, με σκοπό να ανταποκριθούμε στις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι η άμεση επαφή με τον ασθενή, η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και η εξατομικευμένη προσέγγιση του καθένα από εσάς, προκειμένου να καλυφθούν όλες οι ανάγκες σας. Βασική μας φιλοσοφία αποτελεί η παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, με σκοπό την άμεση αποκατάσταση κάθε είδους τραυματισμού, τη βελτίωση της λειτουργικότητας και την εξασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής.

Η δέσμευσή μας

Υποσχόμαστε την καλύτερη δυνατή, επιστημονικά τεκμηριωμένη θεραπευτική προσέγγιση στο πρόβλημά σας και τη δημιουργία ενός εξατομικευμένου πρωτόκολλου αποκατάστασης με άμεσα και δραστικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Central Physio Clinic διέπεται από ήθος και ομαδικό πνεύμα και σκοπός μας είναι να συνεργαστούμε μαζί σας και να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε το στόχο σας.